Tecrübeli Analist 5 Altcoin İsmi Verdi: Yükselişe Hazırlar!

Kripto para piyasasında bir Noel Baba rallisine tanık olmadık. Bunun yanında piyasa yeni yıla da biraz sönük bir başlangıç yaptı. Ancak, yıl yeni başlıyor ve analistler bazı projeler için umutlu. Bitcoin’in 2018 piyasa dip seviyesini doğru bir şekilde tahmin eden bir analist, bir DEX altcoin projesi için tüm zamanların en yüksek seviyelerini öngörüyor. Bunun yanında analist, 4 token’in yükselişi ateşlemeye hazır olduğunu söylüyor.

Bluntz: Bu altcoin boğa sağması oluşturdu, ATH için hazır!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, yeni yıla bir sönük bir atmosferde girdik. Bununla birlikte son aylarda üstün performans gösteren bazı tokenler için beklentiler yüksek. Bluntz takma adlı popüler bir analist, Injective’in (INJ) dört saatlik grafiğinde bir boğa sapmasından bahsediyor. Yatırımcılar, düzeltici bir hareketin sonuna işaret ettikleri için genellikle boğa sapmalarını yakından takip eder. Bluntz, INJ’nin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 47 dolara yükselmek için hazırlandığını gösteren bir grafik paylaşıyor. Bu bağlamda analist, şu açıklamayı yapıyor:

INJ bir süredir girmeye çalıştığım bir şeydi. Ancak, yükselmeye devam etti. Sonunda neredeyse %25’lik bir düşüş yaşadı. Şimdi burada dört saatlik güzel bir boğa sapması teyit etti.

Kaynak: Bluntz

Bu arada, yazı sırasında INJ, geçtiğimiz gün %0,34 kayıpla 37,79 dolardan işlem görüyordu. Altcoin, haftalık grafiğinde %8,7 oranında değer kaybetti. Bununla birlikte INJ fiyatı, aylık zaman diliminde %105’in üzerinde artış kaydetti.

Analiste göre 4 katman-1 tokeni yükselişi ateşlemeye hazır!

Bluntz ayrıca dört katman-1 altcoin projesinin fiyat hareketlerini takip ediyor. Analist, katman-1 yerel tokenlerinin bir sonraki yükselişi ateşlemeye hazır olduğunu ileri sürüyor. Bu doğrultuda Bluntz, şu değerlendirmesini paylaşıyor:

Tüm katman-1’ler yeniden ısınıyor gibi görünüyor. Solana (SOL), Avalanche (AVAX), Sei Network (SEI), Sui Network (SUI).

Analist, bu açıklamanın ardından Sui’ye (SUI) daha yakından bakıyor. Bluntz, altcoinin mevcut fiyatlardan muhtemelen %28’in üzerinde artış göstereceğini öngörüyor. Bu bağlamda analist, “SUI bir sonraki 1 dolar ve ötesine yükseliş için hazırlanıyor. Bence bu uzun bir dip.”

Kaynak: Bluntz

Bu arada SUI, yazı sırasında günlük bazda %4,13 kayıpla 0,782 dolardan el değiştiriyordu. Bununla birlikte altcoin, haftalık grafiğinde %4,5 yükseliş kaydetti. Dahası SUI, son bir ay içinde %17’lik bir yükseliş gördü. Öte yandan tokenin yıllık performansı yaklaşık %83 gibi derin bir kırmızıda duruyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x