Kızılcık Şerbeti’nin Mihri’si Gizem Yanık, Pozlarıyla Gündem Oldu!

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, ikinci sezonuyla izleyicilerle buluşurken, yeni karakterlerle de dikkat çekiyor. Bu karakterlerden biri olan Mihri’ye hayat veren Gizem Yanık, Kızılcık Şerbeti’nin ikinci sezonuna damgasını vurdu.

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN MİHRİ’Sİ BAKIN KİMMİŞ

Dizide tesettürlü bir karakteri canlandıran Gizem Yanık, sadece oyunculuğuyla değil, aynı zamanda sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Televizyon dünyasının dikkat çeken oyuncuları arasına giren Gizem Yanık, “Yalı Çapkını” dizisinde İhsanlı ailesinin büyük oğlu Tarık’ın sevgilisi veya eski eşi karakterini canlandırmıştı.

İŞTE GİZEM YANIK’IN ŞAŞIRTAN HALİ

Gizem Yanık, Mihri karakterine hayat verirken, tesettürle uyumlu ve şıklığıyla dikkat çekiyor. Ancak, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla seyircilerin dikkatini çeken Gizem Yanık’ın güzelliği, izleyicilerden tam not aldı.

Gizem Yanık’ın aktif bir şekilde kullandığı sosyal medya hesabında, yaklaşık 30 bin takipçisi bulunuyor. Güzel oyuncu, bu platformda güzellik ve fit görüntüsüyle dikkat çeken paylaşımlar yapıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort